“Wij kunnen ongelimiteerd complexe dingen bedenken, omdat Fors het kan maken.”

“De bijna klassieke woorden in de bouwwereld ‘het kan niet’ heb ik Fors nog nooit horen zeggen.”

Toine Sjardin – Eigenaar van Sjartec

“Je leert een bedrijf pas echt kennen als je weet hoe ze met problemen omgaan. En in dit geval was het een probleem veroorzaakt door een andere partij, die kregen het na meerdere pogingen niet opgelost. Door de agent van het materiaal werd Fors geadviseerd. Fors kwam en Fors loste het op. Ik wist meteen dat we met de juiste partij te maken hadden. Vanaf dat moment werken we samen.

Het mooie van de samenwerking zit niet alleen in de fraaie projecten die we de laatste jaren aangegaan en gerealiseerd hebben. We hebben bedrijfsmatig ook met dezelfde vraagstukken gestoeid. Omdat we beiden een flinke groei meegemaakt hebben. En bij groeien hoort keuzes maken, anders houd je het niet bij. De keuze voor ons beiden was om gericht voor de complexere projecten te gaan. Daar waar expertise, kennis en lef een plek aan de tafel krijgt. En verdient.

Of ik wat kenmerken van Fors kan noemen die duidelijk maken waarom ik altijd voor hen kies? Wij, Sjartec, staan voor hoogstaande badkamers en wellness-omgevingen. Wij zijn een team van interieurontwerpers. En kiezen voor de juiste balans tussen tijdloos en trends. Maar we doen het natuurlijk niet alleen, daar is samenwerking bij nodig. Denk aan een driehoeksverhouding. Wij bedenken de ruimtes, de architect bepaalt de overkoepelende stijl, Fors is de toepassing. Want wat ze beweren is echt zo, zij hebben kennis van maken.

Fors is meer dan tegelwijsheid alleen. Fors is ook een partij die je naar een bouwvergadering kunt sturen. En geloof mij, dat kan niet met alle tegelverwerkende bedrijven. Fors overziet het totaal en ze weten heel goed wat hun rol in het geheel is. In een bouwteam is dat enorm belangrijk. Want dit soort projecten moeten efficiënt verlopen, dus de partijen moeten naadloos op elkaar aansluiten. Dat begint bij communicatie, benader- en bereikbaarheid.

Nog meer kenmerken? Ja hoor. Je ziet vaak partijen die zich specialiseren in een bepaald materiaal, bv natuursteen. Fors doet dat niet. Fors werkt met alle materialen, van groot tot klein, ze maken het. En dat is uniek. Want het gedetailleerd aanbrengen van glasmozaïek op ronde vormen is een andere discipline dan het plaatsen van de grote platen. En zoals altijd gaat het dan om mensen, om de juiste in huis te hebben. Dat hebben ze. Daarom zijn de garanties die ze afgeven ook zo sterk, een zorg minder.

Ik kan nog wel even doorgaan. Maar kijk gewoon even naar het beeldmateriaal van ons gezamenlijke project in Loosdrecht. Wat daar gerealiseerd is zegt alles over wat er mogelijk is als de juiste partijen en materialen samenkomen. Dat is gecombineerde kennis van maken.”

Privé wellness, met binnen- en buitenzwembad

Een waterparadijs in Loosdrecht

In Loosdrecht was er letterlijk en figuurlijk alle ruimte voor creativiteit. Wat hebben we ons thuis gevoeld in deze uitspatting van luxe. Van binnen naar buiten, alles klopt, overal is over nagedacht.

Bekijk project
van buiten klassiek, van binnen strak en modern

Modern familiehuis in Zwaanshoek

Een villa, een veelgebruikte omschrijving, misschien zelfs wel hintend naar een klassieke aanblik. In Zwaanshoek staat een villa, zoveel is zeker. Van buiten oogt deze ook klassiek, van binnen echter niet.

Bekijk project
een berg aan creativiteit en pracht

Chalet Oostenrijk, woonhuis en uitgebreide wellnessfaciliteiten

Soms komt alles bij elkaar en mogen prachtige materialen in diverse toepassingen verwerkt worden. In Oostenrijk was dat praktijk, Fors heeft zich hier letterlijk van alle kanten laten zien.

Bekijk project