“Selecteer zelf je materiaal, wij weten of het toe te passen is.”

“Let vooral op de details, dat doen wij ook.”

Wat wil jij maken?

Wij kunnen veel maken, van onder aangelicht keukenblad tot prachtige zwembadbekleding. Van de meest luxe wellness faciliteiten tot omlijsting. Met keramiek, natuursteen, composiet, glasmozaïek en ga zo maar door. Kijk maar eens naar een selectie van wat we allemaal al gemaakt hebben.

Wat bedacht wordt dat maken wij. Maar wij denken niet in materiaal, wij denken in toepassing. Wij willen inspireren en geïnspireerd worden.

Bovengenoemde vraag is voor ons dan ook wederkerend. Het is een uitnodiging richting product leveranciers, fabrikanten en aan iedereen die samen met ons iets bijzonders en eigens wil maken.

Aan hen die inspireren

Soms denk je dat je alles gezien hebt. Toch is dat niet zo. Gelukkig maar.

Er zijn veel leuke kanten aan wat wij doen. We komen dagelijks in aanraking met de mooiste creatieve uitspattingen. Zo maak je van dichtbij mee dat het creatieve proces pas slaagt als alle kaders weg zijn. Dat is aan ons. Wij geven vrijheid in denken en willen een bron van inspiratie zijn.

Maar ook de opdrachtgever is inspiratie. Die vraagt om verrast te worden, een hoofdreden om met een architect of ontwerper samen te gaan werken.

Wij maken inspiratie op maat.

Inspireer ons

Architect Robbert Jan Admiraal
van ElementR

“Ik ben altijd op zoek naar een samenwerking met partijen die net zo werken als ik. Dat is wat Fors is, ook eerst denken dan pas doen.

Onze eerste klus samen was in Oostenrijk, in 2017. Het klikte meteen. Alles waar ik aan dacht had men ook al aan gedacht. Niet denken in problemen. Het kan maar op één manier, perfect.

Daar waar het mooi en doordacht moet zijn werk ik met Fors.”

 

Lees hier meer over onze samenwerking

Aan hen die leveren

Om te maken heb je materiaal nodig. En inspiratie. Het materiaal zelf is voor ons inspiratie.

Zonder kennis van het toegepaste materiaal is wat wij doen onmogelijk. Niet elk materiaal is voor elke toepassing geschikt. En soms weten wij nog fraaier materiaal te selecteren. Er is zoveel moois leverbaar. Want de ontwikkelingen op dat gebied verbaast ons regelmatig. Wij hebben intensieve relaties opgebouwd met de beste leveranciers van materiaal, vaak in groot formaat. Zij houden ons op de hoogte van wat leverbaar en nieuw is.

Materiaal moet bewerkt worden om toe te kunnen passen op locatie. En dan is op maat maken het minst moeilijk. Het gaat om die specifieke aanpassingen waardoor de afwerking ter plekke compromisloos gemaakt kan worden. Optimale integratie van hindernissen, doordachte overgangen en de beste aansluiting.

Wij laten materialen excelleren.

Neem contact op

Floris Driessen – Senior A&D Sales Manager
van Cosentino

“Ik zoek altijd naar nieuwe toepassingen van ons materiaal, branche-overstijgend. Een partij als Fors is dan degene die je zoekt. Omdat ze denken in mogelijkheden en de expertise, machines en mensen hebben om het zelf te maken.

We werken al aardig wat jaren samen. Cosentino is materiaalleverancier van onder andere Dekton en Silestone. Dankzij de eerste kennismaking met Edward en daarna met Eddie werd me al snel duidelijk dat we als bedrijf ook steeds verder vooruit konden gaan denken.”

 

 

Lees hier meer over onze samenwerking

Toine Sjardin – Eigenaar
van
Sjartec

“Je leert een bedrijf pas echt kennen als je weet hoe ze met problemen omgaan. En in dit geval was het een probleem veroorzaakt door een andere partij, die kregen het na meerdere pogingen niet opgelost. Door de agent van het materiaal werd Fors geadviseerd. Fors kwam en Fors loste het op. Ik wist meteen dat we met de juiste partij te maken hadden. Vanaf dat moment werken we samen.”

 

Lees hier meer over onze samenwerking

Kunnen wij alles maken?

We zetten bewust een vraagteken achter bovengenoemde titel. Want het past niet bij ons om dat te roepen.

We willen met deze opmerking vooral inspireren. Omdat we in de praktijk merken dat we de vragen die op ons afkomen altijd met ja beantwoorden. We willen het namelijk maken. Dus dan ga je samen met alle betrokkenen zoeken naar de best mogelijke toepassing. Dat zit in het design, het materiaal en de expertise die Fors daaraan toe kan voegen.

Een treffend voorbeeld is het Scondido wasmeubel. Gemaakt door Fors, het materiaal is Dekton. Deze staat te pronken in de etalage van Cosentino City in Amsterdam.

Ontworpen door Remy Meijers, het materiaal van Cosentino. Een fraai voorbeeld hoe een samenwerking van bedenkers en makers eruit kan zien.