Wij zijn Fors en wij denken groot

Fors weet, inspireert, meet, levert, engineert, snijdt, assembleert en monteert. Om wat we doen maar even kort samen te vatten.

Wij willen vooraan staan, niet omdat we onszelf zo belangrijk vinden. Maar omdat we in elke stap van het maakproces toegevoegde waarde bieden. Over de volle breedte wordt de expertise en materiaalkennis van Fors toegepast.

We gaan het gesprek aan doordrenkt van kennis op detailniveau, met engineering als instrument om het mooiste mogelijk te maken. Om vanuit het materiaal te inspireren, van opdrachtgever tot de creatieven. Combineer het met de passie om het te maken, een groep mensen die ervoor gaan en het recept voor succes is samengesteld.

We doen het allemaal zelf. Wij hebben kennis van maken.

Het komt er echt op aan wanneer je ergens ja op zegt

En dan mogen we het gaan maken. Dan begint het pas echt. We trekken alle registers open.

Een goede voorbereiding is de sleutel tot succes. Want als je complexe en ooit grenzeloze ontwerpen op locatie wilt realiseren is er veel meer nodig dan alleen kennis. Ook daarom houden wij graag zelf de regie. Dan garanderen wij resultaat.

 

Achter de schermen

Wij zijn echt Fors

Fors is het logische gevolg van een dynamische ontwikkeling welke Eddie Donkers tegelwerken vanaf 2004 meegemaakt heeft. Door het in een vroeg stadium herkennen van de trend in groot formaat tegels is een organische groei in ervaring en een sterk fundament van kennis ontstaan.

De in 2020 gestarte samenwerking met ETS Asten, tevens specialist in exclusief maat- én meetwerk in tegels, heeft niet alleen de gezamenlijke kwaliteit en expertise naar een hoger plan gebracht. Ook de ambitie en het denkproces van beide ondernemers, Eddie Donkers en Edward Steijvers, ligt op een gelijk vlak. De aanschaf van een eigen waterjet, een intensieve samenwerking met toonaangevende architecten en steeds meer ambassadeurs zijn daar tastbare voorbeelden van.

Uit de niet aflatende passie van beide strevers bleek dat er behoefte was aan een naam die het product en het resultaat meer kracht bij zet. Iets nieuws, iets van samen, iets groots.

En dat is precies wat Fors is. Fors staat voor groot denken, Fors ís de trend. Voor grote en complexe oppervlakken, ondersteund met tegelwijsheid. Fors is een team van liefhebbers dat alles geeft om, samen met alle betrokkenen, perfectie op groot formaat te realiseren.

Het team

Een groep mensen moet in balans zijn om te functioneren, iedereen is anders. Als je elk individu de vrijheid laat voelen om zich te ontwikkelen en op persoonlijk vlak te excelleren ontstaat de dynamiek vanzelf.

Dat maakt het mogelijk om in elke fase van het proces optimaal te kunnen aansluiten bij de behoefte en communicatie van de doelgroep en betrokkenen. Een inspiratie-gesprek met een architect en opdrachtgever vraagt een andere benadering dan een gesprek met de werkvoorbereiding. Dat moet je allemaal in huis hebben als je zegt dat je het maakproces van voor tot achter beheerst. En het mooist denkbare resultaat garandeert. Dan moet je in balans zijn.

Fors is in balans.

 

Het team

De materialen op een rij

Kijk ze daar staan op een rij. We worden zelf nog met regelmaat verrast door onze leveranciers. Er is zoveel moois leverbaar.

Om te maken heb je het materiaal nodig. Zonder kennis van het toegepaste materiaal is wat wij doen onmogelijk. Niet elk materiaal is voor elke toepassing geschikt.

Wij hebben intensieve relaties opgebouwd met de beste leveranciers van materiaal, vaak in groot formaat. Zij houden ons op de hoogte van wat leverbaar en nieuw is.

Wij laten materialen excelleren.

Fors in de media

Met regelmaat verschijnen we in vakliteratuur, gevraagd of zelf geïnitieerd. Hetgeen niet alleen fraaie beelden oplevert voor inspiratie. Maar ook meer inzicht hoe een project tot stand komt, de importantie van samenwerken, aandacht en oplossing.

Architect Robbert Jan Admiraal van ElementR

“Ik ben altijd op zoek naar een samenwerking met partijen die net zo werken als ik. Dat is wat Fors is, ook eerst denken dan pas doen.”

Onze eerste klus samen was in Oostenrijk, in 2017. Het klikte meteen. Alles waar ik aan dacht had men ook al aan gedacht. Niet denken in problemen. Het kan maar op één manier, perfect.

Daar waar het mooi en doordacht moet zijn werk ik met Fors.”

Lees hier meer over onze samenwerking