Expertise

Onze expertise

Het op maat maken en aanbrengen van groot formaat tegels vraagt om expertise, durf en tegelwijsheid. Dat begint in het voortraject, in gesprekken met alle betrokkenen. Om zeker te zijn dat de wensen en de praktijk elkaar ontmoeten.

FORS wil graag in elke fase van het project betrokken zijn. Omdat wij weten hoe belangrijk dat is, omdat het vragen kan voorkomen. Dat begint bij het materiaal. Zonder kennis van het toegepaste materiaal is maatwerk onmogelijk. FORS heeft langlopende en intensieve relaties opgebouwd met de gekende leveranciers van groot formaat tegels.

Expertise

Afmetingen

Dat de juiste afmetingen bij maatwerk van het grootste belang zijn behoeft geen toelichting. Wij beschikken over professioneel digitaal inmeetapparatuur zodat niets aan het toeval overgelaten wordt. Nadat wij de te bekleden ruimte zelf ingemeten hebben wordt deze volledig digitaal in beeld gebracht voor de vervolgstappen in het proces. FORS beschikt over een eigen waterjet welke aangestuurd worden door ervaren technici. De waterjet wordt aangestuurd door de digitale informatie van de ingemeten ruimte zodat het plaatwerk op de machine minutieus op maat gesneden wordt. Een prachtig geautomatiseerd proces. Alles in eigen beheer. Wij garanderen strakke doorlooptijden met een minimale foutkans.

FORS transformeert de ingemeten ruimte tot een uitgedachte puzzle zodat onze professionals ter plekke exact weten welke tegel waar geplaatst moet worden. Dat is FORS, optimale regie en controle tot in detail.

Copyright © 2024 FORS BV - Alle rechten voorbehouden - Website door Swiped