“Dankzij een gedegen voorbereiding waren we in 3 dagen klaar. Niet omdat het snel moest maar omdat het snel kon.”

Samenwerkingen

(Interieur)Architect : ElementR Interior Architecture – Robbert Jan Admiraal www.elementr.studio

Wat hebben we gemaakt?

Natuurlijk is het mooi om grote projecten te maken, maar dat is niet waar het ons om gaat. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere toepassingen, want dan kun je jezelf onderscheiden in expertise. Maken op basis van kennis, snappen welk materiaal voor welke toepassing geschikt en mooi is.

Wat mooi is hoefden we in Zwitserland niet te gaan vertellen, het is duidelijk dat hier een architect van dichtbij betrokken was.

Werken op lange afstand van de thuisbasis doe je niet zomaar als maatwerkspecialist. Alles in het proces moet kloppen om ter plekke efficiënt en kwalitatief vakwerk af te leveren. Dat begint bij het meten, wat we op afstand hebben kunnen doen in samenwerking met de architect, bijzonder maar waar.

In onze fabriek is vervolgens alles voorbereid en op maat gemaakt, de wastafel alleen al is een ElementR – Robbert Jan Admiraal. Op naar Zwitserland, materiaal in de gondel naar boven, verzin en regel het maar eens. Dankzij een gedegen voorbereiding waren we in 3 dagen klaar. Niet omdat het snel moest maar omdat het snel kon.

Toelichting werkzaamheden en engineering

Inmeten op afstand, uitdagend vervoer van materiaal de bergen in, op naar 2500 meter.

Het ter plekke op maat gemaakte meubel is door ons meegenomen naar Nederland om vervolgens in onze fabriek compromisloos te bekleden met keramiek.

Een kleine badkamer maar bedacht en uitgewerkt met grote creatieve uitspattingen.