“En met Fors aan je zijde denk je al snel high-end.”

Floris Driessen – Senior A&D Sales Manager van Cosentino

“Ik zoek altijd naar nieuwe toepassingen van ons materiaal, branche-overstijgend. Een partij als Fors is dan degene die je zoekt. Omdat ze denken in mogelijkheden en de expertise, machines en mensen hebben om het zelf te maken.

We werken al aardig wat jaren samen. Cosentino is materiaalleverancier van onder andere Dekton en Silestone. Dankzij de eerste kennismaking met Edward en daarna met Eddie werd me al snel duidelijk dat we als bedrijf ook steeds verder vooruit konden gaan denken. En dat was precies wat ik wilde, op dat moment hadden we vooral de focus op badkamers. En met Fors aan je zijde denk je al snel high-end.

Als een relatie van ons of wij zelf iets willen ontwikkelen voelt het inmiddels vanzelfsprekend om Fors te benaderen. Niet alleen omdat ze de slimheid standaard op de plank hebben liggen. Maar ook omdat ze het echt willen. Ze worden enthousiast van het toepassen van het materiaal, om tot het uiterste te gaan in engineering en snijkunst met haar waterjets. En wat ook zo praktisch is. Ze maken het ook zelf. En zijn eigenlijk altijd in de buurt. Er is altijd wel iemand die op het project binnenloopt voor vragen, Fors is dichtbij.

Een voorbeeld om de samenwerking te illustreren is ons Dekton materiaal. Prachtig en perfect toepasbaar voor buiten. Maar daar werd het nog waar weinig toegepast. Het antwoord op de vraag waarom niet was vaak omdat het te moeilijk is. Dat is niet het antwoord dat je wilt horen als materiaalleverancier. Dan zit je dus met de verkeerde mensen om tafel. Fors zegt nooit meteen nee, ze gaan mee in de zoektocht naar de beste toepassing. En is het onverantwoord of met een te hoog risico dan spreken ze dat ook uit.

Wij zijn nog lang niet klaar met Fors. En Fors nog lang niet met onze materialen. We willen samen nog veel mooie toepassingen verzinnen, uittekenen en uiteindelijk ook maken. Mooi vooruitzicht is dat.”

Een waterparadijs in Loosdrecht

In Loosdrecht was er letterlijk en figuurlijk alle ruimte voor creativiteit. Wat hebben we ons thuis gevoeld in deze uitspatting van luxe. Van binnen naar buiten, alles klopt, overal is over nagedacht.

Bekijk project

Modern familiehuis in Zwaanshoek

Een villa, een veelgebruikte omschrijving, misschien zelfs wel hintend naar een klassieke aanblik. In Zwaanshoek staat een villa, zoveel is zeker. Van buiten oogt deze ook klassiek, van binnen echter niet.

Bekijk project

Chalet Oostenrijk, woonhuis en uitgebreide wellnessfaciliteiten

Soms komt alles bij elkaar en mogen prachtige materialen in diverse toepassingen verwerkt worden. In Oostenrijk was dat praktijk, Fors heeft zich hier letterlijk van alle kanten laten zien.

Bekijk project

Toiletruimte Fors

De toiletruimte van je eigen bedrijf. Niet het eerste gedeelte waar de rondleiding normaliter begint. Nou bij ons wel. Omdat we er iets bijzonders van gemaakt hebben.

Bekijk project

Donkers, woonhuis in Someren

Het woonhuis van Eddie Donkers, mede-eigenaar van Fors, voelt als een rondleiding door kunde, schoonheid en toepassing. Als je al zo lang projecten zoals Fors maakt dan weet je dat je niks standaards wilt. Dan wil je het mooiste maken.
Welkom bij Eddie thuis.

Bekijk project

Steijvers, woonhuis in Someren

Het woonhuis van Edward Steijvers, mede-eigenaar van Fors, wordt niet gebruikt als, maar is wel degelijk een beeldende showroom. En daarbij doelen we niet alleen op de fraaie toegepaste materialen, maar vooral ook op details. Daar houdt Edward van en daar is hij goed in. Welkom bij Edward thuis.

Bekijk project

Monumentale villa met ruimtelijke wellness

Een onderloopzwembad dat perfect geïntegreerd is in een ruimtelijke open constructie. De combinatie van veel licht en contrasterende materialen, in kleur en soort, getuigt van lef en de juiste partijen om het te maken.

Bekijk project

Binnenzwembad Warmond

Verborgen in een kelder in deze prachtige woning ligt, letterlijk in en aan het water, dit adembenemende sfeervolle zwembad. Alleen al de welving op de wand en de gekozen materialen maken meteen duidelijk dat het hier om creativiteit en expertise gaat.

Bekijk project

Villa met wellness in modern design

Een prachtige wellness-ruimte vol met verrassende en voor ons kritische afwerkingen om optimaal voor te bereiden en op locatie te plaatsen. Hetgeen we allemaal in eigen beheer gerealiseerd hebben.

Bekijk project

Millennium Tower in Amsterdam

Resultaat en tevredenheid kan gaan over de uiteindelijke afwerking, de plaatjes. Maar ook over de logistiek, de plaatsing. Bij dit project zijn we vooral trots op het laatste onderwerp.

Bekijk project

Chalet Zwitserland, creatieve design-badkamer

Natuurlijk is het mooi om grote projecten te maken, maar dat is niet waar het ons om gaat. Wij zijn altijd op zoek naar bijzondere toepassingen, want dan kun je jezelf onderscheiden in expertise.

Bekijk project

Klassieke trap, organisch gevormd

Smaken verschillen. En dat juichen we toe omdat diversiteit in stijl, in dit geval nostalgisch, inleving en kennis vraagt. Zeker als je met dit soort hippe materialen mag werken.

Bekijk project